top of page

TWEE PARADIJSELIJKE VAKANTIEDOMEINEN MET ZWEMBAD IN DE LOT-ET-GARONNE VOOR TOT 20 PERSONEN RESP 8 PERSONEN

Wandelvakantie Aquitaine > Lot-et-Garonne > Hautefage La Tour

Welkom in JANTESTE en CARTY, twee paradijselijke vakantiedomeinen met groot zwembad in Zuid-Frankrijk, in de Lot-et-Garonne, het "Toscane van Frankrijk", een schitterende en levendige streek. Janteste, dat is puur genieten, in een oase van rust en stilte van meer dan 3 hectare, volledig privé zonder buren of inkijk, maar toch niet afgelegen, want mooie authentieke dorpjes en winkels zijn vlakbij.

 

Janteste bereik je langs onze 500m lange oprit. De tuin heeft ontelbare kamers, er zijn terassen aan alle kanten, in de zon en in de schaduw.

Kijk op google maps met satelliet en je weet genoeg!

CONTACTGEGEVENS

Tom Mertens is lid sinds 06/03/2023. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

Telefoonnummer en website:

www.janteste.be
+32 479 23 54 93

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

De Lot-et-Garonne, het "Toscane van Frankrijk", is een wandel en fietsparadijs, zowel on- als offroad. Heerlijk met de motor ook. De wandelingen beginnen letterlijk achter onze schuur. Pujols, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, is vlakbij. Villeneuve Sur lot is prachtig,  Agen is de provinciehoofdstad op 25 minuten. Het schilderachtige dorp Laroque Timbaut is slechts op 5 minuten en hier vind je alles: bakker, beenhouwer, wekelijkse markt, supermartje met uitzonderlijke beenhouwerij, café, restaurants, tankstation, ...

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page