top of page

Wandelvakantie Mandarre

Wandelvakantie Aquitaine > Lot-et-Garonne > Tournon D'Agenais

Pierre Lampaert

+32 499 36 99 63

beschrijving

Wat biedt Mandarre jullie ? De ideale wandel locatie! 

Op de eerste plaats de zon, het milde klimaat van de Pays Doc, Niet alleen de zon, maar ook de ruimte, die we in ons eigen landje zo vaak moeten missen. Telkens weer merk ik, na een weekje vakantie in Mandarre, dat mijn ogen erop vooruit gegaan zijn.

 

En dan de rust, na stress-volle werkweken is deze meer dan welkom ! Eerst onderga je die rust, na een tijdje merk je dat je daaruit energie put om in de toekomst terug erin te vliegen.

Met deze cocktail, zon-ruimte-rust, ben je ook in staat van je gezelschap te genieten. Met familie en/of vrienden worden de dagen te kort. Een wandeling, een stadje bezoeken, in het zoutwater zwembad of een wedstrijdje petanque, tafeltennis, darts of kickeren (tafelvoetbal) en daarna dan een glas wijn, een barbecue, een stoofpotje. Lang slapen, lang tafelen. Meer moet dat niet zijn !

Christian onze gardien die naast de gîtes woont . Zelden zal je ‘m zien of horen maar toch handig als je iets nodig hebt. En dan natuurlijk ook Maryline, die instaat voor de sleutel, handdoeken-verdeling en het poetsen. Bij haar kan je met elke vraag terecht.

contactgegevens

CONTACTGEGEVENS

Paul Merchez​

Paul Merchez is lid sinds 14/11/2017. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

www.mandarre.be

+33 7702 70 44 03

vertrekdata

VERTREKDATA

01/05 - 08/05

12/06 - 17/06

30/09 - 06/10

praktische info

PRAKTISCHE INFO / PRIJS

Minimum 6 personen – max 12personen


Voltijds pension in 2 à 3 persoonskamers (uitgebreid ontbijt, pick-nick en menu 3-gangen, glas wijn en water inbegrepen)


Gebruik van zwembad, petanqbaan, tafeltennis, kickertafel, darts, buitenspelletjes of gewoon relaxen met een boek of gezelschapsspelletjes…..


Begeleide wandelingen (5 à 6 dagen) met vertrek vanuit de slaapplaats


Gemiddelde afstand van 18 tot 25 km/ dag afhankelijk van de vraag

Onze prijs is 400 € p/p aankomst zaterdag 16:00 vertrek zaterdag 12:00


Kan ook van zondag tot zondag

omgeving

OMGEVING

De departementsgrens van Tarn-et-Garonne en Lot-et Garonne loopt over het domein. U plukt hier haast letterlijk de vruchten van twee departementen. En dan bedoelen we niet alleen de pruimen ! Het hangt er hier vol van, in de Lot-et-Garonne nog het meest, dat befaamd is om zijn fruitteelt. .De gedroogde pruimen van Agen zijn zelfs tot bij ons bekend.

 

Er is trouwens een pruimenmuseum in Lafitte-sur-Lot.

Mandarre is het perfecte uitgangspunt om deze cultuur-historisch rijke streek te ontdekken.

Gelegen op het geografisch middelpunt van Tournon d' Agenais, Agen, Villeneuve-sur-Lot, Cahors, Montauban en Moissac zouden deze mooie, oude steden op uw bezoeklijstje moeten staan. En laten we vooral Albi niet vergeten, iets verder maar vlot te doen, en bekend om zijn Catharenverleden.

download

DOWNLOAD

bottom of page