top of page

LE QUARTIER

Wandelvakantie Rhône-Alpes > Ardèche > Banne

Ons kleinschalig domein bestaat uit 4 aparte huisjes met alle comfort & privé. Elk huisje is dus comfortabel voor 4 à 5p. In totaal hebben we dus plaats voor 16 à 20 gasten! Op het domein is alles ter beschikking van de gasten zoals bv het grote zwembad (16x4), honesty poolbar, zonneterras met ligzetels, chill hangmatzone, petanqueplein, darts, tafelvoetbal, ... van overal op het domein heb je een prachtig panoramisch zicht!        

 

Het domein ligt op het einde van een doodlopend straatje, grenzend aan een natuurdomein.

We leveren ook een broodservice en op aanvraag kunnen we enkele maaltijden organiseren voor kleine groepjes. Private parking.

In de nabijheid is er heel wat te bezichtigen (marktjes, dorpjes...) of sportieve mogelijkheden (kayakken, golf, canyoning enz ...)

Alle 4 huisjes hebben telkens twee kamers met dubbel bed (boxspring), twee badkamers, twee toiletten, een goed uitgeruste keuken, airco, een privéterras met mooi zicht & tuinmeubilair, plancha, ... Ze bieden alle comfort om na een zalige inspanning (fietsen, wandelen, ...) te relaxen.

CONTACTGEGEVENS

Kurt Goethals is lid sinds 25/12/2023. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag.

Telefoonnummer:
 

 +32 475 73 21 37

https://www.lequartier.eu/

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

Grenzend aan ons domein ligt een natuurpark. Dus vertrekkende van bij ons kun je direct starten met mooie wandelingen (o.a. een prachtige voie verte) met mooie zichten of met de mountainbike voor offroad tochten te doen. Vlakbij is er Bois de Païolive en Vallon Pont d'Arc waar we meerdere kaarten van hebben voor uitgestippelde routes. We liggen middein een streek met meerdere dorpljes die het label hebben van "mooiste dorpen van Frankrijk" of "karaktervol dorp".

​Ook de recreatieve fietser vindt bij ons zijn gading! Voor een weekje fietsplezier heb je de wagen niet nodig. Iedere dag kan er van op het domein vertrokken en eindigen worden om de verrassende omgeving te verkennen, met héél weinig autoverkeer. De streek leent zich ook fantastisch voor de meer geoefende fietser met goed onderhouden wegen. Als eigenaar en wielerliefhebber kan ik u hiervoor het passende advies geven. We liggen in de Cévennes die onder de wielertoeristen gekend is door "de ster van Bessège". Zowel licht glooiend als uitdagende hellingen startend vanop het domein als fietsend tussen de wijnranken en door de karaktervolle dorpjes zijn gewoon prachtig! En natuurlijk zijn de 'Gorges de l'Ardèche' fantastisch! Ook gekend als de Grand Canyon van Frankrijk. Deze kun je zowel met de wagen, te voet als per fiets ontdekken.

​​

​Midden juni is er de Ardechoise. een vierdaags wielerevenement met duizenden deelnemers waarbij ieder dorp een sfeervol ervaring geeft, de lokale bevolking je massaal aanmoedigt. Deze parcours passeren ook vlakbij.

Winkels zijn er genoeg in nabij gelegen Les Vans en/of Ruoms op 7km.

​Als je het ontziet om zelf je stalen ros mee te brengen ... Op 10' is er een excellente fietszaak waar je TOP materiaal kunt huren. Zowel baanfiets als mountainbike en alle modellen mbt elektrisch fietsen.

Als je even een dagje niet wilt fietsen, of voor de reisgezellen, is er voldoende te doen of te bezichtigen in de streek. Zoals bv golf, kayak, wijndegustatie, vlooimarktjes, ... Ook hier helpen we je graag bij. 

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page