top of page

LA SAVEUR DU SUD - CORSICA

Wandelvakantie Corsica > Porto Vecchio

"La Saveur du Sud" is een prachtig ruim gelijkvloers appartement op een 7 hectare privé domein in het zuiden van Corsica. Het appartement is gezellig en modern ingericht, voorzien van alle hedendaags comfort. 

 

U beschikt over een zuid-gericht terras met omheinde tuin, voorzien van o.m. ligzetel en luxe-BBQ.  Op dit groene en rustige domein kunt vrij gebruik maken van het mooie zwembad, tennisveld en de petanquebaan.  Voor een drankje (of zelfs ontbijt) kunt u terecht in de pool-bar.

CONTACTGEGEVENS

Hans Domen is lid sinds 28/05/2023. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

Telefoonnummer:
 

+32 479 74 06 99

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

In de omgeving vindt u werkelijk alles voor de beleving van een fijne vakantie.  Zo heb je de zeer gezellige haven van Porto Vecchio waar het heerlijk vertoeven is op een terrasje met een cocktail of diner in een gezellig restaurant. Voor de waterliefhebbers geen nood: Bootverhuur, jetski, zwemmen, duiken, waterski, enz. Er is voor ieder wat wils! . 

 

In het stadje kun je terecht voor een namiddagje shoppen in de authentieke Corsicaanse winkeltjes. Of vergeet zeker ook niet de stranden Palombaggia en Santa giulia te bezoeken.  Volgens sommigen de mooiste van Europa. De wandelaars onder u kunnen dan weer in de nabije omgeving aansluiten op de beroemde GR routes.

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page