top of page

HUIZE HANNEN

Wandelvakantie Languedoc-Roussillon (Occitanie) > Gard > Goudargues

Huize Hannen is een luxe villa in de omgeving van Goudargues gelegen in de Vallée de la Cèze (departement Gard) in Frankrijk. Goudargues ook wel het "Venetië van de Gard" genoemd, ligt in een heerlijke rustgevende omgeving aan de oevers van de rivier de Cèze. De Middellandse zee ligt op 5 kwartier rijden vanuit Huize Hannen.

 

De grote luxe villa met z'n 4 ruime slaapkamers plus slaapgelegenheid in de blokhut, 3 badkamers en een zwembad. Huize Hannen is zeer baby/kindvriendelijk met baby/kinderbedden, babystoelen, babybox, wandelwagen en een goed beveiligd zwembad.

 

Meer informatie hierover vindt u op onze website www.huizehannen.nl alsmede alle kenmerken van de villa.

 

In bepaalde perioden gelden er mogelijke kortingen voor een verblijf van minder dan 5 personen (2 of minder slaapkamers). Gelieve hierover contact op te nemen. Huize Hannen wordt niet verhuurd aan (groepen) jongeren.

 

Huize Hannen kan eventueel ook gedeeltelijk toegankelijk worden gemaakt voor rolstoelen.

 

Indien u vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen.

CONTACTGEGEVENS

Jos Hannen is lid sinds 17/07/2011. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

Telefoonnummer:

+31 495 49 23 62

+31 6 53392236

Website:  http://www.huizehannen.nl/

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

De maanden juli en augustus zijn zeer zonrijk en gezellig druk door vakantiegangers. In juni en september is het weer meestal lekker zacht en het is minder druk. Mei en oktober bieden meer rust en verrassend goed weer in vergelijking met Nederland. Vaak kan men dan al/nog zwemmen in het zwembad.

 

Februari en november zijn bij uitstek de maanden waarin de natuur haar mooie kleuren laat zien. Wandelen, fietsen, wijn proeven, etc, etc. zijn dan het devies. De rivier de Cèze staat dan een stuk hoger dan in de zomer, een bezoek aan de Gorges en cascades is dan een hele ervaring en aan te raden.

 

Het centrum van Goudargues bevindt zich op nog geen kilometer afstand. Het stadje wordt ook wel het "Venetië van de Gard" genoemd. Bezoekers zullen ontspannen genieten in de schaduw van de oude platanen, dwalend door de vredige steegjes.

 

Bezoekers kunnen rondslenteren of koopjes jagen op de vlooienmarkt die regelmatig op het dorpsplein wordt gehouden. Leuk zijn ook de plaatselijke producten die je op de ambachtelijke markten kunt vinden, start meestal tijdens Hemelvaart weekeinde.

 

Vanzelfsprekend kunt u in Goudargues terecht voor al uw boodschappen, restaurantjes, terrasjes, arts, tandarts, bank-/ postzaken. Aan het begin van het dorp is de regionale VVV (Maison de Val de Cèze).

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page