top of page

HUIS VERBERGT

Wandelvakantie Rhône-Alpes > Ardèche > St. Paul-Le-Jeune

Onze vakantiewoning is ruim 25 jaar in familiebezit en bevindt zich in een hoger gelegen gehucht Les Sagnes van St.Paul-le-Jeune, een sympathiek dorp langs de D901, op de grens van de departementen Ardèche en Gard. Het huis ligt op wandelafstand van het dorp waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. 

Het is een langwerpig Cévenneshuis in steen op een terrein van +/- 3000 m2 met omheining, zodat privacy verzekerd is. Het poolhouse, overdekt terras en zwembad [4 x 16m, vlakke bodem op 140 cm diepte] zijn gelegen in de tuin.

Op de begane grond zijn de bergingen, afgesloten fietsenstalling en een kleine en grote overdekte garage met faciliteit voor het opladen van een elektrische wagen.

Op de eerste verdieping bevinden zich keuken, woon- en zitkamer, twee slaapkamers, badkamer, sanitair, een klein en een groot terras met prachtig uitzicht, bij helder weer ziet men in de verte de Mont Blanc en de Mont Ventoux.

Op de tweede verdieping eveneens twee ruime slaapkamers waarvan één met zithoek, beiden voorzien van airco, en een badkamer met sanitair. Ook een klein terras met vergezicht.

Het huis is prima geschikt voor een groot gezin, twee gezinnen met kinderen, alsook voor vrienden of bevriende koppels. Er is een aparte ingang naar de tweede verdieping.

4 à 6 personen is ideaal, maximum 8.

CONTACTGEGEVENS

Ria Verbergt is lid sinds 12/11/2023. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag.

Telefoonnummer:
 

 +32486510873

https://www.huis-verbergt.be/

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

De ligging is prima ten opzichte van alle sportieve en openluchtactiviteiten als fietsen, wandelen, zwemmen, tennis, kajakken, speologie, paraglyding, golf en mini-golf, karting, quad, paintball in de omgeving.

Elke dag is er wel ergens een leuke markt in de omgeving.

De streek kende de afgelopen jaren een ware gastronomische revelatie, voldoende eetgelegenheden en leuke terrasjes met gevarieerd aanbod in alle prijsklassen.

Naast natuur... cultuur: Uitstappen naar steden [Uzès, Avignon, Nîmes, Arles, zelfs Aix-en-Provence of Montpellier] vol geschiedenis, cultuur, muziek en musea zijn goed haalbaar. De Anselm Kiefer Foundation Eschaton bevindt zich op amper 18 km, net buiten Barjac.

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page