top of page

Domaine de Rigou

Wandelvakantie Languedoc-Rousillon > Aude > Lasbordes

Welkom bij Domaine de Rigou, ons exclusieve vakantiedomein gelegen in een historische omgeving in Zuid-Frankrijk. Wij brengen onze gasten graag dichter bij natuur en kunst. Ondertussen kan je ontspannen in een oase van rust in ons park en op onze landerijen.

Je kan verblijven in een eigentijds, prachtig gerenoveerd oud wijndomein, met uitzicht op de Pyreneeën en de Montagne Noir.

Kom je voor een kamer met B&B formule, voor een verblijf in onze gîte of wil je meteen de complete infrastructuur huren (tot 20 p.)? Altijd welkom!

Friedl & Etienne

 

Het domein heeft verschillende mogelijkheden om te logeren. Uiteraard is er een ontbijtruimte binnen en mogelijkheid om te ontbijten op het noord-terras. Salon met open haard binnen en een buitensalon op het zuid-terras. Wifi is inbegrepen. Er is een lift voorzien in het gebouw. Om je te oriënteren op het domein dragen de kamers de namen van de winden in de streek.

Heb je een specifieke vraag? Laat het ons zeker weten. Design & comfort

Het ruime gebouw van het voormalige wijndomein werd grondig gerenoveerd en aangepast aan de huidige normen van comfort, met eigentijdse materialen en accenten. De moderne inrichting schept een inspirerend kader waarin je tot rust kan komen.

Rust & natuur

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven. Word wakker met het geluid van vogels en geniet van een heerlijk ontbijt op ons terras met uitzicht op de groene parkomgeving en de 60ha landerijen. 

Empowerment

Ontdek de ultieme manier om te ontspannen en af te koelen tijdens je verblijf op Domaine de Rigou. Of kies voor het opladen van de batterijen door baantjes te trekken in het 17m lang zwembad, of een wake-up call in de fitnessruimte. 

CONTACTGEGEVENS

Etienne Livemont is lid sinds 26/11/2023. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag.

Telefoonnummer:
 

+32 475 48 23 14

www.rigou.fr

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page