top of page

CHAMBRE EN PIERRE | GÎTE MONPAZIER & GÎTE VILLERÉAL

Wandelvakantie Aquitaine > Lot-et-Garonne > Blanquefort-Sur-Briolance

Rust, ruimte en relaxen.

Bij Chambre en pierre zijn de gîtes in en aan het hoofdgebouw gelegen met ieder een eigen opgang, schaduwrijk terras en toegang tot het zoutwater zwembad (het zwembad is geopend vanaf 1 mei t/m 31 oktober).

Gîte Monpazier (36m2) is een sfeervolle en gezellige twee persoons gîte.

Via een brede (tuin)deur komt u direct binnen bij de eethoek/zithoek en keuken met vele gemakken. Daarnaast is er een halletje met eigen toilet, met een doorgang naar sanitaire voorzieningen en douche. Daarna komt u direct in de knusse slaapkamer. 

Gîte Villeréal (100m2) is een sfeervolle, authentieke en gezellige vier persoons gîte (Mogelijkheid tot vijf personen).

Via de voordeur en/of een tuindeur komt u direct binnen bij de ruime eethoek/zithoek met een houtkachel en keuken met vele gemakken. Met een trap naar boven kom je uit op een grote ovenloop, voorzien van een extra vijfde bed en tv. Via een slidingdeur kom je bij de badkamer uit.   

Zowel links als rechts op de overloop zijn er deuren naar toegang ruime slaapkamers met toilet, waarvan één is voorzien met extra sanitair. Op de overloop ie ook nog een een kleine deur naar inbouwkast waar je gebruik kan maken van een wasmachine en droger.

CONTACTGEGEVENS

Robin & Ilse Boon zijn lid sinds 15/05/2024. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag.

Telefoonnummer:
 

www.chambre-en-pierre.eu

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag.

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag.

OMGEVING

Chambre en pierre is gelegen in de Lot-et-Garonne te Blanquefort-sur-Briolance, op de grens van de Dordogne. Deze locatie geeft u een win-win situatie, u ervaart de rust en ruimte van de Lot-et-Garonne en u bent (veelal) binnen een half uur op diverse toeristische plaatsen. Denk aan oude gezellige bastides, grotten, kastelen, bloementuinen, dagelijkse markten, wijnhuizen, ballonvaarten en winkelen.

 

Maar ook op sportief vlak is er veel keuze, onder andere: golfen, kanoën, tennissen, klimmen en nog veel meer.

De drukte van een verblijf in de Dordogne ontloopt u daarmee, zonder dat u het mooie aanbod aldaar moet missen.

Fietsen (ook mountainbiken), wandelen, watervolleyballen, badmintonnen en petanquen kunt u direct vanaf of op onze locatie.

Op 10 km ligt een prachtig meer. U kunt hier zwemmen, peddelen of suppen, vissen en rond het meer lopen met uw hond. U kunt nu bij ons  paddle board(s) huren om veel plezier te hebben op het meer.

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page