top of page

CHAMBRE D'HÔTES L'ORCHIDÉE SAUVAGE

Wandelvakantie Lorraine > Meuse > Ailly Sur Meuse

Pierre Lampaert

+32 499 36 99 63

In het hart van het groene heuvellandschap van de Lorraine, gelegen aan de rustieke rivier de Maas (Meuse), vindt u L’Orchidée Sauvage. Deze voormalige boerderij uit 1922 is omgebouwd tot vijf sfeervolle chambres d’hôtes. Het kleinschalige karakter en de huiselijke gezelligheid maken L’Orchidée Sauvage dé plek in de Lorraine waar u kunt ontspannen en genieten van het weidse heuvellandschap.

Maak uw verblijf compleet en schuif aan voor een heerlijke maaltijd! Wij serveren een 4-gangen menu (incl. een glaasje wijn en kopje koffie/thee) voor €27,50 per maaltijd p.p. (Let op: Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor €15,- p.p.)

 

Afhankelijk van het seizoen serveren wij het menu in de eetkamer of buiten op onze gezellige veranda.

 

Wanneer u wenst mee te eten met de tables d’hôtes dient u dit van tevoren te reserveren, zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen. Met speciale (dieet)wensen zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden, mits van tevoren gemeld.

CONTACTGEGEVENS

Lucie Berenschot​ is lid sinds 09/04/2021. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

+31 651 72 08 46

www.lorchideesauvage.nl

vertrekdata

VERTREKDATA

Op aanvraag

praktische info

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag

OMGEVING

L’Orchidée Sauvage is gelegen in het unieke stuk natuur ‘Parc Naturel de Lorraine’, tussen de plaatsen Metz, Nancy en Verdun.

 

Deze authentieke bestemming barst van indrukwekkende bezienswaardigheden op het gebied van historie, natuur en cultuur. Bossen, rivieren, waterplassen, boomgaarden en weilanden en erfgoed; deze streek biedt voor ieder wat wils.

 

Het grote meer, Lac de Madine, is een geliefd recreatiegebied met stranden, (zeil)haventjes en een fietspad van 20 kilometer rond de oevers.

download

DOWNLOAD

bottom of page